E august! Își ia și grădina mea vacanță?

E august! Își ia și grădina mea vacanță?

Categoric, nu! În această lună grădina este in plină maturitate. Denumită popular și Gustar, august este luna în care te bucuri de roadele grădinii tale. Dar nu te mulțumi cu atât. Grădina are nevoie de atenție și în această lună. Pentru a-ți ușura munca, găsești o diversitate de scule și unelte în magazinul nostru!

Stropește

Livada și via au nevoie de stropiri pentru a fi protejate împotriva bolilor și dăunătorilor. Pentru asta ai nevoie de un atomizor potrivit.

Tunde și rărește

În ce privește vița-de-vie, în luna august trebuie rărite frunzele mult prea dese, ca soarele să pătrundă la struguri.
Este momentul să tai plantele aromatice. Apoi, le vei mai putea recolta o dată înainte să vină vremea răcoroasă.
Alege o foarfecă de grădină aici.

Dacă îți place cu adevarăt grădinăritul trebuie să ții cont și de arbuștii și arborii care înfloresc vara. Aceștia ar trebui tunși acum, pentru modelare, însă doar dacă au încetat înflorirea. Îndepărtează ramurile moarte sau bolnave. Nu uita, în magazinul nostru găsești foarfeci de grădină și motofierăstraie.

Udă din belșug

În această lună, grădina ta are nevoie de multă apă, deoarece este o perioadă secetoasă și caldă. Oferă-le florilor, legumelor și fructelor tale apa de care au nevoie! Asigură-te că uzi temeinic și în profunzime de fiecare dată, nu doar la suprafață, dimineața devreme sau după-amiaza. Udă zilnic răzoarele de legume pe întreaga perioadă a verii. Magazinul nostru îți stă la dispoziție cu pompe și hidrofoare.

Fertilizează

Luna august este ultima lună in care poți "îmbogăți" solul plantelor cu fertilizator. Acesta le va pregăti pentru sezonul rece!

Aerisește compostul

Compostul din container trebuie întors în fiecare lună, pentru a accelera descompunerea și pentru a-l aerisi. Nu ai încă un container pentru compost? Găsești aici.

Pregătește viitoarele culturi

Tot in această lună poți începe semănarea culturilor de toamnă.
Spre sfârșitul lunii august se pot inființa noile culturi de căpșuni. Până atunci terenul poate fi pregătit, săpat, modelat și fertilizat.
Altă lucrare importantă în grădina de legume, în luna august, este pregătirea terenului pentru primăvară.

Așa că te invităm să arunci un ochi în magazinul nostru, la secțiunea grădină, pentru uneltele potrivite.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!